Wesley Kern


Hallo, ik ben Wesley!

Mijn naam is Wesley Kern, 25 jaar oud en sinds kort werkzaam bij Fysiotherapie Heerlerbaan.  

Dat ik Fysiotherapeut zou worden was voor mij een logische keuze, al op jonge leeftijd had ik namelijk een voorliefde voor sport en beweging. Tijdens de middelbare school periode ging ik me meer verdiepen in anatomie, sportgeneeskunde en revalidatie en werd de vervolgopleiding steeds duidelijker. In 2018 ben ik dan ook gestart met de opleiding Fysiotherapie bij Zuyd Hogeschool in Heerlen.

Het directe contact met mensen, de mogelijkheid om anderen te helpen met fysieke klachten en de steeds continue ontwikkelingen maakt het vak voor mij compleet. Naast algemene fysiotherapie wil ik me in de toekomst graag verder specialiseren, bijvoorbeeld in sportrevalidatie of chronische pijnklachten, maar het kan nog alle kanten op!

Sinds februari 2024 ben ik het team van Fysiotherapie Heerlerbaan komen versterken. Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag, vrijdag en in de toekomst ook dinsdag. Vooralsnog hou ik dus genoeg vrije tijd over voor mijn hobby’s: ik zit dan regelmatig op de (ren) fiets of ben met een biertje op het terras te vinden. Hopelijk zie ik u snel in de praktijk!