Linda Storms


Hallo, ik ben Linda!

Sinds 2000 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Heerlerbaan waarvan vanaf 2003 mede-eigenaar. Na het behalen van mijn Fysiotherapie diploma bij de Hoge school in Heerlen ben ik direct gestart met de opleiding tot manueel therapeut. Deze heb ik met succes afgerond.

Ik vind het fijn om mezelf steeds te blijven uitdagen en verder te ontwikkelen. Om die reden volg ik vaak scholingen en aanvullende opleidingen. Een goed voorbeeld hiervan is de interesse die ik heb voor patiënten met hoofdpijn en kaakklachten. Om deze beter te kunnen behandelen, heb ik een aanvullende opleiding tot cranio-fasciaal therapeut gevolgd en afgerond in 2007.

Verder kunt u bij mij terecht voor COPD en oedeemklachten. Aangezien oedeem vaak voorkomt bij oncologische patiënten heb ik de opleiding tot Master of Science in de lymfologie en oncologie gevolgd (Berekuyl, Universiteit van Brussel). Daarnaast ben ik lid van Onconet, Fit4Surgery en werken we samen met Tegenkracht. Oncologische patiënten kunnen bij mij terecht voor een op maat gemaakt trainingsprogramma waarvan de behandeling van oedeem deel uit kan maken.

Tijdens de Corona periode heb ik mijn kennis uitgebreid met een scholing voor het behandelen van mensen die herstellende zijn van, of restklachten hebben van Covid-19 (oftewel Long-Covid).

Naar algemene fysiotherapie kunt u bij Linda terecht voor de volgende specialisaties:
Oedeemfysiotherapie;
Oncologiefysiotherapie;
Craniofasciaaltherapie;
Kaak fysiotherapie;
COPD revalidatie;
Corona revalidatie;
Medical taping;
Medische trainingstherapie;