Linda Storms


Hallo, ik ben Linda!

Ik ben sinds 2000 werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Heerlerbaan. Ik ben afgestudeerd in Heerlen aan de Hoge school voor fysiotherapie, hierna heb ik mijn opleiding tot manueel therapeut afgerond.

Om patiënten met hoofdpijn- en kaakklachten beter te kunnen behandelen, heb ik aansluitend de opleiding tot cranio-fasciaal therapeut gevolgd. Sinds 2003 zijn Bert, Peter en ik eigenaar van “Maatschap voor Fysiotherapie Heerlerbaan”.

Vanaf 2010 behandel ik naast hoofdpijn- en kaakklachten, ook oedeempatiënten. Een groot deel van deze oedeempatiënten zijn oncologische patiënten. Om deze doelgroep nog beter van dienst te zijn, heb ik de opleiding tot Master of Science in de lymfologie en oncologie gedaan (aan de Berekuyl en de universiteit van Brussel). Oncologische patiënten kunnen bij mij terecht voor oedeemtherapie en begeleiding met een op maat gemaakt trainingsprogramma.

In 2020 heb ik de begeleiding van mensen met COPD klachten uitgebreid met het begeleiden van mensen die herstellende zijn van, of restklachten hebben van Covid-19.

Mijn specialisaties:
Oedeemfysiotherapie;
Oncologiefysiotherapie;
Craniofasciaaltherapie;
Kaak fysiotherapie;
COPD revalidatie;
Corona revalidatie;
Medical taping;
Medische trainingstherapie;