Dagmar van Ooijik


Over Dagmar van Ooijik

Van oorsprong ben ik een echte ‘Arnhemse’, maar sinds 2008 woon ik samen met mijn man en zoon  in Heerlen. Ik ben sinds 2022 werkzaam bij Fysiotherapiepraktijk HeerlerbaanIn 2016 ben ik overgestapt naar de gezondheidszorg, nadat ik jarenlang bij grote, internationale bedrijven gewerkt had. Een weloverwogen keuze omdat ik op zoek was naar een andere balans. Wellicht herkenbaar, naarmate je ouder wordt verschuiven prioriteiten en dingen die belangrijk zijn in het leven, zo ook de eisen die ik stelde aan mijn werkomgeving en taken. Ik ga nu iedere dag met een glimlach naar mijn werk, dus ik heb de juiste keuze gemaakt.

In mijn rol als officemanager zorg ik ervoor dat alles achter de schermen geregeld is en kan ik de mensen om me heen ‘ontzorgen’, of dit nu een cliënt of collega is maakt niet uit. Op een aantal dagen per week zal ik uw eerste aanspreekpunt zijn, wanneer u bij Fysiotherapiepraktijk Heerlerbaan binnenloopt of belt.Fysiotherapiepraktijk Heerlerbaan is een fijne werkomgeving waar het welzijn van de mens centraal staat. Op een toegankelijke, open en professionele manier. Ik heb mijn plek hier gevonden en hoop u snel een keer te ontmoeten in onze praktijk.