Dagmar van Ooijik


Hallo, ik ben Dagmar!

Van oorsprong ben ik een echt ‘Arnhems meisje’, maar sinds 2008 woon ik in Heerlen. Nadat ik jarenlang bij grote, internationale bedrijven heb gewerkt ben ik in 2016 overgestapt naar de gezondheidszorg. Een weloverwogen keuze omdat ik op zoek was naar een andere balans. Wellicht herkenbaar; naarmate je ouder wordt verschuiven prioriteiten en dingen die belangrijk zijn in het leven, zo ook de eisen die ik stelde aan mijn werkomgeving en taken.

Sinds begin 2022 ben ik werkzaam als officemanager bij Fysiotherapie Heerlerbaan. Ik ervaar de praktijk als een fijne werkomgeving waar het welzijn van de mens centraal staat. Op een toegankelijke, open en professionele manier. Ik heb mijn plek hier gevonden en ga iedere dag met een glimlach naar mijn werk!

In mijn rol als officemanager zorg ik ervoor dat alles achter de schermen geregeld is en probeer ik de mensen om me heen te ‘ontzorgen’. Of dit nu een patiënt of collega is maakt niet uit. Ik ben uw eerste aanspreekpunt wanneer u de praktijk binnenloopt of belt, aarzel dus niet om mij aan te spreken!