Peter van Rossum


Over Peter van Rossum

Ik ben afkomstig uit Heerlen. Na de middelbare school ben ik via de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Tilburg naar Utrecht gegaan voor de opleiding fysiotherapie. Hierna in Duitsland aan de slag gegaan als fysiotherapeut en sinds december 1999 werk ik op de Heerlerbaan. Ik heb mijn kennis in de loop der jaren uitgebreid met een aantal cursussen zoal sportfysiotherapie, behandeling van klachten aan de wervelkolom, de lage rug, het bekken en de nek en een cursus echografie en shockwave-therapie. Daarnaast ook een studie osteopathie aan de Internationale academie voor Osteopathie in Antwerpen gevolgd.
Sinds 2018 ben ik lid ven het Schoudernetwerk Oostelijk Zuid Limburg, een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten die zich richten op klachten van de schouder en schoudergordel en zich bezighouden met het verbeteren van de kennis en vaardigheid over klachten van deze regio.