Fysiotherapie
Heerlerbaan

Kwaliteit in zorg
en preventie

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Fysiotherapie Heerlerbaan
specialisten in beweging

Heeft u wel eens ergens pijn in uw lichaam wanneer u beweegt? Of voelt u zich fysiek beperkt of belemmerd? Fysiotherapie helpt!

Of het nu gaat om:
- het herstel na een blessure, ongeval of operatie,
- een aandoening die invloed heeft op uw kwaliteit van leven,
- houding- en beweging gerelateerde pijn die u beperkt in het dagelijkse leven,
- of een afnemende conditie of spierkracht,

Fysiotherapie Heerlerbaan zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk weer pijnvrij bent en zo goed mogelijk kunt functioneren. Wij inventariseren samen de klacht(en) en kijken we naar een mogelijke oplossing.

Fysiotherapie Heerlerbaan heeft al ruim 30 jaar ervaring in het bieden van hulp bij lichamelijke klachten. We staan bekend om een breed scala aan behandelingen, specialisaties en vooral aandacht voor de patiënt. Onze fysiotherapeuten begeleiden u vanaf de eerste kennismaking tot de fase waarin uw klachten zijn verminderd of verdwenen. Wij geven informatie en advies en bespreken uitvoerig de aanpak en voortgang van de behandeling.

Samen behalen we het hoogst mogelijke resultaat!

Bekijk ons aanbod

Nieuws

Bekijk al het nieuws

Algemene fysiotherapie vormt de basis van een behandeling. Soms zijn er echter problemen die om nog specifiekere kennis of gespecialiseerde handelingen vragen.

Bij Fysiotherapie Heerlerbaan hebben alle fysiotherapeuten hun eigen specialisaties waardoor u met (bijna) alle bewegingsproblemen bij ons terecht kunt.

Daarnaast werken we samen met verschillende collega-praktijken, huisartsen en specialisten in de regio. Dit geeft ons de mogelijkheid gebruik te maken van elkaars expertise om uw behandeling nog beter op u af te stemmen. Sommige klachten vragen immers om een bredere aanpak of goede nazorg.

Fysiotherapie Heerlerbaan
toegankelijk & bereikbaar

Benieuwd naar de mogelijkheden van een behandeling? We maken graag een afspraak om deze samen te bespreken. Wist u dat hiervoor niet altijd een verwijzing van een huisarts of specialist nodig is? Wij kunnen u hierover desgewenst meer informatie geven.

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen tijdens de openingstijden van de receptie. Wordt er niet opgenomen? Geen nood, u kunt dan gebruik maken van de voicemail, email of whats app. Laat u een bericht achter dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.

Openingstijden praktijk:
Maandag - Donderdag 07.30 – 18.30 uur
Vrijdag 07.30 – 16.00 uur

Openingstijden receptie:
Maandag – Vrijdag 08.00 – 16.00 uur

Telefoonnummer: 045 - 750 11 58
WhatsApp:
+31 6 83 78 4028
E-mailadres:
info@fysioheerlerbaan.nl

Bereikbaarheid:
Komt u met de auto naar onze praktijk? Dan kunt u deze parkeren in de directe omgeving. Een fiets kan eventueel op ons terrein zelf geparkeerd worden. Reist u met het openbaar vervoer dan stopt buslijn 20 en 24 om de hoek, op de Heerlerbaan.

Adres:
Bautscherweg 1
6418 EJ Heerlen

Partners Fysio Heerlerbaan

Lees meer