Onze fysiotherapie stagiaire!

Onze fysiotherapie stagiaire!

Vanaf vandaag is Fysiotherapie Heerlerbaan officieel stagebedrijf voor de opleiding Fysiotherapie van Zuyd Hogeschool!

Wij zijn dan ook erg blij dat Annemiek ons team komt versterken en stellen haar graag even voor:

Hoi, ik ben Annemiek, 24 jaar en ik kom uit Sittard. Momenteel zit ik in het 3e jaar van de opleiding Fysiotherapie en zal ik de komende 10 weken bij Fysiotherapie Heerlerbaan stage lopen.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de atletiekbaan: ik geef training aan de pupillen (6 t/m 12 jarigen) en train zelf ook twee keer per week. Verder vind ik leuk om te wandelen of wielrennen of gewoon gezellig iets met vriendinnen te doen.

Ik heb gekozen voor de opleiding fysiotherapie omdat het een veelzijdig vak is. Iedere patiënt is anders en er zijn veel verschillende behandelopties. Daarnaast vind ik het contact met de patiënten leuk en wil ik graag actief bezig zijn. Tijdens mijn eerste stage hoop ik vooral een hoop ervaring op te doen in de praktijk en te ontdekken waar mijn interesses binnen het vak liggen.

Fysiotherapie Heerlerbaan wenst Annemiek veel succes!